به گزارش راهبرد معاصر؛نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز(چهارشنبه، 19 دی) پارلمان، در جریان بررسی طرح اصلاح ماده (13) قانون جامع خدماترسانی به ایثارگران، از مجموع 216 نماینده حاضر، با 173 رأی موافق، 14 رأی مخالف و 7 رأی ممتنع، با کلیات این طرح موافقت کردند.
همچنین، خانه ملتیها در این جلسه، ماده واحده طرح اصلاح ماده (13) قانون جامع خدماترسانی به ایثارگران را نیز بررسی کردند که بر این اساس، بند (الف) ماده (13) نیز به دلیل مغایرت با قانون برنامه ششم توسعه، به رأی بیش از دو سوم نمایندگان نیاز داشت که در نهایت، آن را نیز از مجموع 213 نماینده حاضر، با 165 رأی موافق، 9 رأی مخالف و 10 رأی ممتنع تصویب کردند.
مخالفت نمایندگان با کلیات یک طرح درباره سهمیه ایثارگران
طبق بند (الف) ماده 13 قانون جامع خدماترسانی به ایثارگران، آمده است که: بعد از عبارت "هر ساله" عبارت "براساس تعداد و سرانه" و بعد از عبارت "بودجه سنواتی" نیز عبارت "به صورت صددرصد تخصیص یافته" اضافه و تبصرههای 1 تا 4 آن نیز حذف میشوند.
همچنین نمایندگان مجلس در این جلسه، بند (ب) ماده واحده این طرح را نیز از مجموع 210 نماینده حاضر، با 160 رأی موافق، 5 رأی مخالف و 4 رأی ممتنع، تصویب کردند.
در بند (ب) اصلاح شده ماده 13 قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران نیز آمده است: با اجرای حکم این ماده، خدمات بهداشی و بیمه درمانی مکمل آزادگان، جانبازان، ایثارگران شاغل و غیرشاغل، بازنشسته و والدین، همسران و فرزندان شهدا و افراد تحت تکفل آنان، به عهده بنیاد شهید و امور ایثارگران قرار داده شد؛ تعهدات دستگاههای اجرایی و بیمههای ذیربط در این خصوص، از تاریخ اول آبان 97 تا زمان تصویب این قانون و تا پایان سال 97 به بنیاد شهید و امور ایثارگران منتقل میشود.
اجرای احکام این ماده مانع ارائه خدمات بیمه درمانی تکمیلی توسط دستگاههای اجرایی ذیربط به کارکنان شاغل موضوع این ماده نیست. این قانون از تاریخ تصویب، لازمالاجراست.
منبع:تسنیم